Hírek, események


Somogy Megyei Feeder Bajnokság 2021 "DOVIT KUPA"

2021.03.29.

Somogy Megyei Feeder Bajnokság 2021 "DOVIT KUPA"

 

Március 28 án vasárnap került megrendezésre a Somogy megyei Feeder Bajnokság 2021 "DOVIT Kupa" nevű sorozatunk első fordulója.
A helyszín Nagybajom Ötös-Hárs víztározó.
A rendkívüli virushelyzetre tekintettel és a versenyre nevezők létszámát figyelembevéve ügyelnünk kellett hogy a személyes találkozást a lehető legkissebre csökkentsük.
Köszönhetően a modern technikának és az elmúlt években fejlesztett FCMS programnak, online körülmények között tartottuk meg a sorsolást amit a versenyzők mobiltelefonon tudtak követni, illetve ezután elfoglalták verseny helyüket és kezdték meg a felkészülést.
A Somogy megyei Feeder Bajnokság elődje a Somogy Legjobb Horgásza versenysorozat immáron tradicionálisnak nevezhető versenysorozat , legnagyobb létszámú jelentkezőivel kezdődhetett el.
36 versenyzővel vágtunk neki ennek a hat fordulós kihivásnak és panaszra igazán nincs okunk mert az időjárás is kegyes volt hozzánk, ugyan nem sütött a nap de elviselhető hőmérsékletben tudtuk le a verseny időt.
Az előző heti úszós verseny figyelembevéve ez már igazán halas versenynek minősithető!
Összesen 252 kg alatt sikerült a szákba terelni ami átlag hét kilós fogás, jellemzően bodorka, vöröszárnyú keszeg, dévérkeszeg, 2 nyaras és jópár bónusznak nevezhető 2-5.35 kg közötti potntyból tevődött össze!
Legnagyobb halunk 5,35kg ponty ami Lőrincz Benedek ifjú versenyzőnk nevéhez füződik.
A folytatás április 25.-én Balatonújlak-Nyugati Övcsatornán!
A forduló eredménye és a képek az alábbi linken tekinthetőek meg:

Megtekinthető itt!